MUĞLA / MARMARİS - Marmaris Anadolu İmam Hatip Lisesi

BES & WEB

14-06-2021

BES & WEB

Projemiz 8 farklı ilden 10 Beden Eğitimi öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilecektir. Projeye okulumuzdan 8 öğrencileri ile gerçekleştirilecektir.(ortaokul 7-8.Sınıf). Amaç; uzaktan eğitim sürecinde öğretmen ve öğrencilerin doğru teknoloji kullanımı ve Web2.0 araçları ile Beden Eğitimi dersine aktif katılımlarını sağlamak, onları Çoklu Öğrenme Yöntemleri ile müfredata entegre ederek sürece dahil etmektir. Öğrenciler, Pixton ile avatar yapma, Wordwall ile dijital oyun, Canva ile logo tasarlama; ortak ve işbirlikçi çalışmalarda, Voki ile sporcu tanıtımı, yeni yıl takvimi, Kahoot ile ödüllü bilgi yarışması, Meind-Meister ile zihin haritası oluşturma, Storyjumper ile dijital dergi, final ürünü olarak akrostiş şiir çalışması yapılacaktır.

Projemiz öğrenciyi merkez alan, yaparak yaşayarak ve oyunla öğrenme yöntemleri ile Beden Eğitimi dersinde uzaktan eğitim sürecinde hareket becerisini kazandırmayı amaçlayan yenilikçi bir projedir. Öğrencilerimize Web2.0 araçları hakkında bilgi düzeylerini belirlemek amacıyla Google formlar ile ön test / son test yapılarak, Online toplantılar ile Web2.0 araçları anlatılacak ve öğrencilerin hazır bulunuşluk düzeyleri artırılacaktır.

FİNAL ÜRÜMÜZE ULAŞMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ.

Yayın: 14.06.2021 - Güncelleme: 07.02.2023 17:07 - Görüntülenme: 250