Etiket Sonuçları: eTwinning

Türkiye, Romanya, Ermenistan, Tunus, Slovenya ve İtalya'nın katılımıyla yürütülen Believe And Live (BAL) eTwinning proje çalışması devam ediyor.

Okulumuz eTwinning okulu etiketi almaya hak kazandı.

Nis

Türkiye, Romanya, Ermenistan, Tunus, Slovenya ve İtalya'nın katılımıyla yürütülen Believe And Live (BAL) eTwinning projesi okullarda verilen dil eğitiminin daha etkili hale getirilmesi için teknolojiyle zenginleştirilerek öğrencilerin iletişim gücünü geliştirmesi amaçlanmaktadır.

Okulumuzun yürütmüş olduğu eTwinning projeleri kapsamınında eGüvenlik Uygulamaları ile European Schoolnet değerlendirme kriterleri doğrultusunda eSafety Label Bronz Etiketi almıştır. Uluslararası platformlarda da geçerliliği olan ve okulların güvenli internet kullanımı konusunda bilinçli olduğunun göstergesi olan ve aynı zamanda uluslararası platformlarda okullara öncellik ve prestij kazandıran bu etiket okulumuzn eGüvenlik konusunda prestijinin artmasını sağlamıştır. Bu konuda emeği geçen tüm ekip çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz eTwinning porojeleri kapsamında yürütmüş olduğu ''BES&WEB'', ''Are you safe enough?'', ''SIX VALUES IN SIX LANGUAGES'', ''Fluffypaws@HomeSweetHome'' ve ''HEPİMİZ OYUNLA BİRİZ'' Projeleri ile Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimizle Hayvan Hakkları Konusunda Farkındalık Oluşturuyoruz.

Nis

Öğrencilerimiz internetten yararlı ve eğlenceli aktiviteleri keşfederken onlara internetin güvenli taraflarını gösteriyoruz.

Ock

Marmaris Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu eTwinnning projeleri