Etiket Sonuçları: Öğrenci

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yılında Vatan Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u ve milli mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Kaymakamımız Sayın Nurullah KAYA ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Serap AKSEL okulumuzu ziyaret etti.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması okulumuzda ve ilçemizde düzenlenen programlarla kutlandı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü anma programı gerçekleştirildi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası ''Peygamberimiz, İman ve İstikamet'' teması çerçevesinde okulumuzdaki etkinlik ve programlarla gerçekleştirildi.

Çiçek hediye etme etkinliği kapsamında öğrencilerimiz tarafından yetiştirilen çiçeklerin hediyeleşmesi gerçekleştirildi.

Marmaris'te bulunan merkez camilerimizde değişik zamanlarda sabah namazı buluşmalarımızı gerçekleştirdik.

Okulumuz öğrencilerinin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda akademik gelişimlerine katkı sağlamak ve sağlıklı bir kariyer planlaması yapabilmeleri için ilimizde bulunan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine gezi düzenlendi.

Nis

Öğrencilerimizin milli, manevi değerlerinin gelişimine katkı sunmak, şiir ve edebiyat alanında yazılan ve bu eserlerin sahibi şairlerin tanınmasını sağlamak üzere etkinlikler gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuz öğrencileriyle kültürel etkinlik kapsamında ''40 Şair, 40 Şiir'' etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuz 8. ve 12. sınıf öğrencilerine akademik başarıyı artırma çalışmaları kapsamında LGS ve YKS sınav sistemleri ile ilgili seminer verlidi.

Nis

Okul kütüphanemiz öğrencilerimiz tarafından derslerin bitimine kadar aktif olarak kullanılıyor.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine ders ve serbest zamanlarında gelenksel oyunlarımız oynatıldı.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin serbest zamanlarını değerlendirebilmeleri için Çok Amaçlı Salonu'muza, Akıl ve Zeka Oyunları köşesi oluşturduk.

Mrt

İlçemiz Temel Eğitime bağlı okulların bünyesinde eğitim gören ilkokul 4. sınıf öğrencilerine yönelik okulumuzun tanıtımını gerçekleştirdik.