'SIX VALUES IN SIX LANGUAGES

''SIX VALUES IN SIX LANGUAGES'' adlı eTwinning Projesi

eTwinning projeleri kapsamında ''6 Dilde 6 Değer (Six Values in Six Languages)'' adlı uluslararası proje çalışmalarına Ekim ayında başlandı.

''SIX VALUES IN SIX LANGUAGES'' adlı eTwinning Projesi

Marmaris Anadolu İmam Hatip Lisesi/ Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu İngilizce Öğretmeni Halime ELGÜN ve Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Hicra TOSUN'un kuruculuğunu yaptığı ''6 Dilde 6 Değer (Six Values in Six Languages)'' adlı proje 93 öğrenci, 13 öğretmen ve yurt dışından 4 yabancı okul (Bosna-Hersek,İtalya,Portekiz,Tunus) ortaklık yapmaktadır.

Ekip, Ekim ayında çalışmalarına başlamış olup, Şubat ayı itibari ile projeyi sonlandıracaktır.

Bu projede öğrenciler,değerler eğitimi kapsamında ulusal ve evrensel değerleri, teknolojik araçları kullanarak çeşitli çalışmalar yapmaktadırlar. Öğrenciler geçmişten gelen değerler ile teknoloji çağının gerekliliklerini entegre ederek, müfredata uyumlu bir şekilde etkili ve kalıcı öğrenmeler sağlanmış olacaktır. Proje çalışmaları esnasında farklı diller konuşan insanların ortak bir noktada buluşup ortaya koyacakları ürünler sayesinde evrensel değerler ve kültürel zenginlik sağlanacaktır.

Projede yer alan öğretmen ve öğrencilere başarılar dileriz.

28-03-202128-03-2021

Yayın: 28.03.2021 - Güncelleme: 07.02.2023 17:08 - Görüntülenme: 360