Mrt

Türkiye’nin ve dünyanın kaderini değiştiren 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde; işgalcilere geçit vermeyen aziz şehitlerimizi, milletin yaralı bağrında bağımsızlık umudunu yeşerten Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yılında Vatan Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u ve milli mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Kaymakamımız Sayın Nurullah KAYA ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Serap AKSEL okulumuzu ziyaret etti.

Ock

"Şehitlerimiz İçin Fidan Dikimi" etkinliğine okulumuz Çedes (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) öğrencileriyle birlikte katılım sağladık.

Ara

Kurucu ortağı olduğumuz 'Bees are our friends'' isimli  E-twinning projemizi İngilizce öğretmenimiz  Hilal Aslankök rehberliğinde başlattık. Projeye 7 ülkeden 65 okul katılmaktadır.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması okulumuzda ve ilçemizde düzenlenen programlarla kutlandı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü anma programı gerçekleştirildi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası ''Peygamberimiz, İman ve İstikamet'' teması çerçevesinde okulumuzdaki etkinlik ve programlarla gerçekleştirildi.

Çiçek hediye etme etkinliği kapsamında öğrencilerimiz tarafından yetiştirilen çiçeklerin hediyeleşmesi gerçekleştirildi.

Marmaris'te bulunan merkez camilerimizde değişik zamanlarda sabah namazı buluşmalarımızı gerçekleştirdik.

Okulumuz öğrenci velilerine yönelik LGS ve YKS semineri düzenlendi.

Okulumuz öğrencilerinin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda akademik gelişimlerine katkı sağlamak ve sağlıklı bir kariyer planlaması yapabilmeleri için ilimizde bulunan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine gezi düzenlendi.

Okulumuz bahçesine öğrencilerimiz tarafından çiçek ekimi yapıldı.

Türkiye, Romanya, Ermenistan, Tunus, Slovenya ve İtalya'nın katılımıyla yürütülen Believe And Live (BAL) eTwinning proje çalışması devam ediyor.