Okulumuz eTwinning okulu etiketi almaya hak kazandı.

Nis

Okulumuz Yönetici ve Öğretmenlerine yönelik Halkla ilişkiler ve kurum kültürü, iletişim, etkin dinleme ve beden dili, etkili ve güzel konuşma üzerine seminer düzenlendi.

Nis

Öğrencilerimizin milli, manevi değerlerinin gelişimine katkı sunmak, şiir ve edebiyat alanında yazılan ve bu eserlerin sahibi şairlerin tanınmasını sağlamak üzere etkinlikler gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuz öğrencileriyle kültürel etkinlik kapsamında ''40 Şair, 40 Şiir'' etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuz 8. ve 12. sınıf öğrencilerine akademik başarıyı artırma çalışmaları kapsamında LGS ve YKS sınav sistemleri ile ilgili seminer verlidi.

Nis

Okul kütüphanemiz öğrencilerimiz tarafından derslerin bitimine kadar aktif olarak kullanılıyor.

Nis

Protokol, resmi yazışma ve sosyal davranış kuralları üzerine okulumuz öğretmenlerine seminer düzenlendi.

Nis

Türkiye, Romanya, Ermenistan, Tunus, Slovenya ve İtalya'nın katılımıyla yürütülen Believe And Live (BAL) eTwinning projesi okullarda verilen dil eğitiminin daha etkili hale getirilmesi için teknolojiyle zenginleştirilerek öğrencilerin iletişim gücünü geliştirmesi amaçlanmaktadır.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine ders ve serbest zamanlarında gelenksel oyunlarımız oynatıldı.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin serbest zamanlarını değerlendirebilmeleri için Çok Amaçlı Salonu'muza, Akıl ve Zeka Oyunları köşesi oluşturduk.

Mrt

İlçemiz Temel Eğitime bağlı okulların bünyesinde eğitim gören ilkokul 4. sınıf öğrencilerine yönelik okulumuzun tanıtımını gerçekleştirdik.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 108. Yıl Dönümü Törenleri kapasamında okulumuz bünyesinde çeşitli programlar gerçekleştirldi.

Güvenli İnternet Kullanımı ve Kişisel Verilerin Korunmasına yönelik Okulumuzda görev yapan öğretmenlerimize seminer düzenlendi.

Okulumuzun yürütmüş olduğu eTwinning projeleri kapsamınında eGüvenlik Uygulamaları ile European Schoolnet değerlendirme kriterleri doğrultusunda eSafety Label Bronz Etiketi almıştır. Uluslararası platformlarda da geçerliliği olan ve okulların güvenli internet kullanımı konusunda bilinçli olduğunun göstergesi olan ve aynı zamanda uluslararası platformlarda okullara öncellik ve prestij kazandıran bu etiket okulumuzn eGüvenlik konusunda prestijinin artmasını sağlamıştır. Bu konuda emeği geçen tüm ekip çalışanlarımıza teşekkür ederiz.