MUĞLA / MARMARİS - Marmaris Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

Okul Rehberlik Servisi tarafından güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması hakkında seminer verildi.

Kas

eTweinning projesi kapsamında ''#Fluffypaws@HomeSweetHome'' adlı projemiz Avrupa Kalite Etiketi almıştır.

Eyl

Okulumuz eTwinning porojeleri kapsamında yürütmüş olduğu ''BES&WEB'', ''Are you safe enough?'', ''SIX VALUES IN SIX LANGUAGES'', ''Fluffypaws@HomeSweetHome'' ve ''HEPİMİZ OYUNLA BİRİZ'' Projeleri ile Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

BES & WEB

Öğrencilerimizle Hayvan Hakkları Konusunda Farkındalık Oluşturuyoruz.

Nis

Öğrencilerimiz internetten yararlı ve eğlenceli aktiviteleri keşfederken onlara internetin güvenli taraflarını gösteriyoruz.

''SIX VALUES IN SIX LANGUAGES'' adlı eTwinning Projesi

eTwinning projeleri kapsamında ''6 Dilde 6 Değer (Six Values in Six Languages)'' adlı uluslararası proje çalışmalarına Ekim ayında başlandı.

Şbt

eTwinning projesi kapsamında akademik kaygı güdülmeden öğrencilerin bilişim kullanma alanındaki yeterliliklerinin geliştirilmesine katkı sağlamak

Ock

Marmaris Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu eTwinnning projeleri

Güvenli İnternet Kullanımı ve Kişisel Verilerin Korunması

Ağu

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Mesleki Çalışmalar kapsamında sene başı zümre öğretmenler kurul toplantımızı gerçekleştirdik. Maske mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde icra ettiğimiz toplantımıza tüm öğretmenlerimiz yüz yüze katılmışlardır. Yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun.

Haz

Okulumuz ingilizce öğretmeni Halime ELGÜN  tarafından yürütülen LGSurvivors  adlı eTwinning projesi kapsamında proje ortaklarının işbirlikçi çalışması olarak  sene sonu Lgs denemesi hazırlanmıştır

Deneme sınavına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.