MUĞLA / MARMARİS - Marmaris Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: hatip

Mrt

İlçemiz Temel Eğitime bağlı okulların bünyesinde eğitim gören ilkokul 4. sınıf öğrencilerine yönelik okulumuzun tanıtımını gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuzun yürütmüş olduğu eTwinning projeleri kapsamınında eGüvenlik Uygulamaları ile European Schoolnet değerlendirme kriterleri doğrultusunda eSafety Label Bronz Etiketi almıştır. Uluslararası platformlarda da geçerliliği olan ve okulların güvenli internet kullanımı konusunda bilinçli olduğunun göstergesi olan ve aynı zamanda uluslararası platformlarda okullara öncellik ve prestij kazandıran bu etiket okulumuzn eGüvenlik konusunda prestijinin artmasını sağlamıştır. Bu konuda emeği geçen tüm ekip çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

BES & WEB

Mrt

''SIX VALUES IN SIX LANGUAGES'' adlı eTwinning Projesi

eTwinning projeleri kapsamında ''6 Dilde 6 Değer (Six Values in Six Languages)'' adlı uluslararası proje çalışmalarına Ekim ayında başlandı.

Şbt

eTwinning projesi kapsamında akademik kaygı güdülmeden öğrencilerin bilişim kullanma alanındaki yeterliliklerinin geliştirilmesine katkı sağlamak

Okulumuzun Tarihçesi

Marmaris Anadolu İmam Hatip Lisesi Logosu